SK informerar

postat i: Okategoriserade | 0

BYGGPLANER HOTAR BERGIANSKA TRÄDGÅRDEN. Om planerna på att bygga 200 lägenheter vid infarten till Bergianska Trädgården blir verklighet försvinner både parkeringsmöjligheter och handelsträdgård. Anläggningen förvandlas till en park för det nya bostadsområdet. Informera medlemmarna, så att även de snarast kan PROTESTERA mot detta via bergianskavanner.se/bergianska-tradgarden-hotad-stoppa-byggplanerna/

Fel rabatterat pris på Guldkannan i Koloniträdgården nr 1 – I informationen om alla medlemsrabatter i senaste numret av Koloniträdgården har tyvärr två siffror kastats om i det rabatterade priset för Guldkannan, dessutom har en siffra på swishnumret fallit bort. Det korrekta rabatterade priset är 765 kronor (850 kronor minus rabatt på 10%), inget annat. Vi ber om ursäkt för detta. Beställ genom att swisha 765 kr till 123 321 3369 och ange koden Guld 21 samt uppge namn, adress, telnr och epost. Eller betala via bankgiro 460-9194.

VALBEREDNINGEN PÅMINNER om att 15 april är sista datum för medlemsföreningarna och deras medlemmar att nominera förtroendevalda i Stockholms Koloniträdgårdar. Under ”Styrelsen informerar” på sthlmkoloni.se laddar ni ner listan på de poster som ska väljas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *