Styrelsen har ordet

postat i: Styrelsen har ordet | 0

Vi var fler än 200 kolonister som samlades förra söndagen till ett vad vi själva såg som ett välkomponerat möte i god anda. Det kändes fint med frågestunden, att vi alla fick ventilera oss och avge en hel del vettiga synpunkter.

Gästföreläsaren Ulrikas inslag verkar ha uppskattats mycket och flera köpte boken av henne.

GDPR verkade vi klara ut, vi har drygt 150 inkomna godkännanden så här långt – så det blir en matrikel 2020! Skriv till oss om du har funderingar om blanketten.

Tisdagen därpå hade vi styrelsemöte igen, då vi även diskuterade all input från er från sommarmötet. Vissa frågor kunde vi behandla direkt medan andra frågor kräver förberedelser eller behandlas i arbetsgrupper. Vid områdesrepresentantmötet 13 augusti förmedlade vi en del av svaren, som därefter förs vidare till er alla.

På Sommarträffen berättade vi också att den organiserade höstmarknaden ställs in i år på grund av bristande i intresse från leverantörer. Dock är det i vanlig ordning plant- och fröbyte samma dag, lördag 31 augusti, som arrangeras av Studiegruppen. 

Glöm inte vår ordförandes uppmaning att gärna komma förbi kontoret för småprat under öppettiderna. Vi har tid för det och vi finns till för er.

Tack alla ni som slöt upp till Sommarträffen. Det kändes fint att blicka ut över er alla.

Själv tycker jag, Erik, att det är stimulerande och kul att jobba i styrelsen. Under mina första 17 år som kolonist kunde jag inte ana det! (Liten uppmaning där: Anmäl gärna intresse till valberedningen. Alla har vi något att bidra med.)

I styrelsen försöker vi vara så aktiva som möjligt i de ärenden som behandlas och beslut som tas. Vi har en fin sammansättning, nu liksom i förra årets styrelse. Längre tillbaka än så vet jag ingenting om. 

Nu har jag inte mer tid, för jag ska ut och plocka av de sista krusbären i min trädgård innan de äts av andra och/eller faller till marken.

/Erik Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *