Efterlysning

postat i: Okategoriserade | 0

Inför Koloniträdgårdsförbundets 100-årsfirande 2021 har kampanjen om 1.000 nya träd och buskar i landets koloniträdgårdar redan startat.

Nu drar planeringen av jubileet igång. Det blir också ett gyllene tillfälle att göra både förbund och föreningar mera synliga för beslutsfattare och andra. Därmed tydliggörs koloniträdgårdsrörelsens betydelse för samhälle och biologisk mångfald, vilket är viktigt för koloniträdgårdarnas framtid.   Det är medlemsföreningarna som är förbundet,  och jubileet ska vi utforma tillsammans.

Det är avgörande att firandet blir både roligt och intressant, och att det når ut i hela landet.   Därför behövs nu ambassadörer  som blir kommunikationskanaler för information, idéer, feedback osv mellan regionerna och förbundet. 

Finns det någon i er förening  som har lust att engagera sig i jubileumsfirandet genom att vara Stockholmsregionens ambassadör? Mejla då namn och mejladress till   ulrica@koloni.org. Helst   före 25 sept, så att zoom-inbjudan till   startmötet torsdagen den 1 okt kl 17.00  hinner ut i tid. Men den som inte har möjlighet att delta i detta möte blir i stället kontaktad vid annat tillfälle.   

Förhoppningsfulla hälsningar från styrelsen för
STOCKHOLMS KOLONITRÄDGÅRDAR

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *