En miljödiplomerad koloniträdgårdsförening

Söndagen den 25 februari samlades styrelsen för att plocka i inför utskicket till årsmötet. Solen skiner ute och himmelen är vackert blå. Men det alldeles för mycket snö och för kallt för min smak. Jag har börjat räkna ner inför säsongen. Hemma så växer mina chilisar för fullt.

Snart har jag varit ordförande ett år, har hunnit med att vara med ett helt verksamhetsår. Helt ärligt, jag hade nog inte förstått hur mycket förberedelser och jobb det är inför ett årsmöte. Så av med hatten för tidigare styrelse.

Men det ska bli kul och träffa många kolonister på årsmötet. Det blir första gången många av oss ses sedan i höstats. I år så är vi i en annan lokal och plats som vi har mötet. Den gamla vanliga lokalen håller på att renoveras så därför fick vi boka in oss i Rågsved.

Styrelsen har fattat beslut att vi öppnar en moluck den 16/4, men då kommer inte återvinningen att öppnas utan den öppnas från och med 1 maj. Vi får se hur det fungerar. I dagsläget vet vi inte när vi kan sätta på vattnet utan här får vädret styra en hel del. Men vi har alla möjligheter att hämta vatten inom området.

Vackert motiv är det inte, men det är Anders som har tagit kortet och solen känns skön där jag stod och pumpade upp vatten.

Carina

Arkiv