En miljödiplomerad koloniträdgårdsförening

Nu återstår det bara några dagar till julafton. Än så länge har vi inte fått snö som ligger kvar på backen, så något ”juligt!” känns det inte riktigt ännu för mig.

Styrelsen har haft sitt sista styrelsemöte för året. Vi håller på att jobba med verksamhetsberättelsen och planerar inför medlemsmötet.

Själv håller jag på med det sista stöket inför jul. Alla klappar är klara men det är bara en del av alla förberedelser man måste fixa till inför julen. Men jag har redan kollat in att jag har såjord och har mina chilifrön i beredskap för att sätta igång att förodla. För min del så åker de i jorden den 2 januari så då är odlingssäsongen i gång för mig.

Vill även påminna om ni blir utsatta för inbrott så maila till kontoret så att vi vet att det har skett. Men glöm inte heller att polisanmäla inbrotten. Nu hoppas jag att vi inte ska få mycket av detta men man vet aldrig.

Styrelsen vill i tacka alla kolonister för den gångna säsongen och önska alla en

God Jul och Gott Nytt År.

Carina & styrelsen

Motioner

Senast måndag 11 februari behöver ev motioner vara styrelsen tillhanda för behandling av oss tisdagen 12 februari

Arkiv